biososial

Hva vil du vite om drap i nære relasjoner?

Posted on | July 26, 2010 | No Comments

I forlengelsen av mitt doktorgradsarbeid hvor jeg kartlegger drap i nære relasjoner i Norge 1980 – 2009, så ønsker jeg å skrive en bok om temaet. Jeg har holdt foredrag, blogget og blitt intervjuet av media om drap, og nå ønsker jeg å gå dypere inn i temaet på en måte bare kunnskapsformidling gjennom en bok kan tillate. Målet med boken er å nå ut til alle interesserte i Norge – ikke bare fagfolk og studenter – og gjøre det som kan virke helt uforståelig noe mer forståelig.

Jeg holder i skrivende stund på med en prosjektbeskrivelse av boken, og i den anledning lurer jeg på hva dere der ute ville ønsket svar på i en bok om drap i nære relasjoner? Send forslag inn til post@biososial.org, eller legg inn kommentar her, eller bruk twitter om du vil twitter.com/biososial (her kan du også benytte direct message).

På forhånd, tusen takk for all hjelp, og fortsatt god sommer!

Aller beste hilsen,
Vibeke

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Hvorfor biososial.org

    Jeg er kriminolog og opptatt av hvordan samspillet mellom arv og miljø skaper mennesket. Jeg har derfor en biososial tilnærming til faglige interesser. Dette er en populærvitenskapelig blogg hvor jeg kommenterer nyheter og vitenskapelige funn og litteratur. Vibeke Ottesen
  • Admin